Известие

Collapse
No announcement yet.

да я похваля :) :) :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Какъвто беше случая при мен- температура на мотора около 90 градуса, бръмчи вентилатор, а датчика за инжекциона- 75- 80. И колата набива ли набива бензинец... Със скапания термостат извън града падаше до 65 градуса, по инжекциона- 53. Сътветно разхода сериозен.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

В сравнение с цените на термостатите за другите Алфи нашите са си почти без пари .
      VERNET Каталожен номер:5967.83 Цена на продукта: 49,80 лв.
      (Цената е с включен ДДС)

BEHR Каталожен номер: C474.87 Цена на продукта: 46,00 лв.
      (Цената е с включен ДДС)

К`о му плащаш
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

А и лесно се сменя пущината.
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Колеги, що не казахте по рано взех си го купих от магазина на Стамболийски, Цената му е 64 лв

В събота ще го монтитам. трябва ли да слагам някакво уплътнение? Казвайте докато е време. марката е Берт
          Last edited by Nasko; d.m.y г., 18:50.

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщение
            Колеги, що не казахте по рано взех си го купих от магазина на Стамболийски, Цената му е 64 лв

В събота ще го монтитам. трябва ли да слагам някакво уплътнение? Казвайте докато е време. Марката е Берт
            .

Comment

Аз лично си изрязах тънка гарнитура (понеже нямаше нова с термостата) и намазах леко със сив силикон. За всеки случай.
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

И добре си направил .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Извинете за въпроса, ама от къде да взема въпросната "тънка гарнитура"

Comment

Ами ако нямав комплекта значи няма . Остава варианта да си изковеш така да се каже . Преди години когато нямаше толкова магазини за авточасти съм си правил гарнитура за двигателя на мотора на ръка от пресован картон - налагаш го върху дадения детаил за който се прави гарнитурата и го очертаваш и изрязваш . Ако си намериш парче картон от този който е за гарнитури най добре , иначе и от обикновен става и после обилно със силикон и си готов .

П.С. Да добавя че става и от алуминиево фолио - домакинско

Comment

Обадих се в магазина на Стамболийски, знаете то (повечето) от където съм си купил въпросния термостат. От там ми казаха, че гарнитури няма. Да съм си изрежел от картон, от кутия от бонбони да съм го стегнел и щяло да зас пи и без това нямам силикон, смятам да послушам човека. Все пак той се занимава от години с продажбата на тия джаджи... само да не протече щото ще има

Comment

Как могат да кажат такова нещо това си е ебаси изцепката и то в магазин изрежи си от кутия бонбони

Comment

Не е добър избор стамболийски 155 за части
                          ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                          BMW e39 facelift

Comment

Термостата от ТиН кар също беше без гарнитура.
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Всъщност, от там си купувах селения голд(11-12лв не помня точно), за старата алфа и познайте какво стана? Умря и двигателя! Сега карам с лук ойл супер за 27лв 4 литра и съм доволен и с работещ двигател.

Comment

Ми то е всеизвестно че Селениа-та в БГ е турска , аз затова си карам с ESSO и мотора му е доста комфортно
                                А магазинера дето дава такива съвети дали и на неговата си кола си прави така гарнитурата на термостата .
                                Силикон термо и маслоустойчив има се продава по магазините и на някой бензиностанции а гарнитурката си я направи но не от картон на кутия за бонбони а от алуминиево фолио - ако намериш малко по дебеличко - даже ако си намериш фолио от някоя стара готварска печка че там е по дебеличко и задължително със силикон и няма да има

Comment

Working...
                                X